Masszőreink

A Thai masszázs érintésének varázsa

Ismerkedj meg csapatunkkal

Mina
Budapest 18. kerület, Alacskai út 10.

Minát az erősebb masszázs kedvelőinek ajánljuk. Évtizedes tapasztalatát különböző országokban (pl.: Korea, Ghána) kamatoztatta. Thaiföldön a híres üdülőparadicsomban Koh Samuin dolgozott, egy olyan szalonban ahol 40 lánynak volt vezetője és oktatója. Tudása, kedvessége, vendéghez való hozzáállása mind mind garancia arra, hogy Mina masszázsa után minden megfáradt test újjáéled.

A profizmus, a szakértelem és a tapasztalat mind hozzájárul, hogy búcsút intsünk mozgásszervi fájdalmainknak. Mina masszázsa után kipihenten és újult erővel vethetjük bele magunkat a hétköznapokba. Kimondottan ajánljuk ülőmunkát végzőknek és sportolóknak is.

Cha Thai masszőr
Cha
Budapest 18. kerület, Alacskai út 10.

Cha masszázsa tökéletes választás azoknak akik szeretik ha egy masszázson belül el tudnak lazulni és egyben felfrissülni. Cha erős kezei, hosszú évek alatt szerzett tapasztalata, vendégközpontú hozzáállása mind hozzájárul ahhoz, hogy egy tökéletes masszázsélményben részesítse a kezei közé kerülő vendéget.

A masszázs alatt végig odafigyel a vendég testének visszajelzéseire ezzel is biztosítva, hogy nem maradhat ki olyan terület, amely fájdalmakkal terhelt. Cha masszázsa után a testünk jelezni fog, hogy a következő alkalommal is alapos és erős kezei közé feküdjünk le a tatamira vagy az ágyra.

Nori Thai masszőr
Nori
Budapest 18. kerület, Alacskai út 10.

Nori masszázsát két fő irány jellemzi leginkább. Erős kezeivel képes olyan görcsöket, fájdalmas területeket kezelni amik a masszázs után érezhetően jobb állapotban lesznek. Finom, puha és szakértelemmel teli mozdulataival pedig ellazítja a megfáradt test minden porcikáját.

Nori kedvessége, mosolya, évek alatt megszerzett, szerteágazó masszázs tudása garancia arra, hogy a vendég felfrissülve, újjászületve, elégedetten távozzon szalonunkból már a következő lefoglalt időpont birtokában.

Jázmin - Thai masszőr
Jázmin
Budapest 17. kerület, Pesti út 237. (Home Center)

Vannak helyzetek amikor az ember ki akar kapcsolni a mindennapokból, relaxálni, pihenni szeretne. Jázmin masszázsa tökéletes választás azoknak akik a szakszerű, de kellemes érintések mellett vágynak egy fiatal lány energikusságára, kacér mosolyára, kedvességére. Közepesen erős technikáját Koreában és Thaiföld híres üdülőövezetében Koh Samuin tökéletesítette. Most pedig az Aurora Thai Masszázs vendégei élvezhetik kezeinek pihentető, gyógyító és lazító hatását.

"A Thai masszázs olyan, mint egy tánc, amelyben a masszőr és a vendég együtt mozognak a harmónia érdekében."

Legnépszerűbb Thai masszázsaink

Masszázs ikon

Tradicionális Thai masszázs

Eredménye, a test energetikai egyensúlyának helyreállítása, öngyógyító mechanizmusának aktiválása.

Olajos
Thai masszázs

Kényeztető olajos aromaterápiás Thai masszázs típus, mely ellazít és hangulatba hoz.

Négykezes olajos Thai masszázs

A négykezes olajos masszázs igazán különleges és relaxáló élményt nyújt.

Masszázs ikon

Fej-, arc- és nyakmasszázs

A fej- arc- nyak masszázs Feloldja az izomfeszültséget, javítja a vérkeringést és csökkentik a stresszt.

Páros olajos
Thai masszázs

A Páros Olajos Thai Masszázs kényeztető olajos aromaterápia, mely ellazít és hangulatba hoz.

Hát- , vállmasszázs
 

Helyreállítja az izmok megfelelő működését és javítja a vérkeringést.

Foglald le időpontod online
Thai masszázs kezeléseinkre