Budapest XVII. kerületi Thai Massage szalonunk

Budapest 17. kerület, Pesti út 237. (Home Center)

Thai masszőreink

Jázmin - Thai masszőr
Jázmin

Thai masszőr

Thai maszázs paradicsom
Budapest XVII. és XVIII. kerületében

Valódi ázsiai hangulatot idéző, autentikus környezet

Budapesten, a 18. kerületben az Alacskai úton alakítottuk ki első Thai masszázs szalonunkat, ahol valódi ázsiai hangulatot idéző, autentikus környezetben magasan képzett és több éves gyakorlattal rendelkező, eredeti thai masszőr hölgyek biztosítják a teljes relaxációt, feltöltődést.
Hamarosan megnyitjuk másik szalonunkat a Pesti úton a Home center főépületének első emeletén, a Fitness 5 mellett. A nyitás pontos időpontjáról itt, a Facebook és Instagram oldalunkon is adunk majd tájékoztatást.
Filozófiánk, hogy minden Vendégünk különleges odafigyelést igényel, ezért minden masszázsunk megkezdése előtt egyeztetünk a Vendég igényeiről.
Thai masszázs szalonjainkban minden masszázs egyedi élmény, amely már a belépéstől elvarázsolja a vendéget. Számunkra egyértelmű, hogy az élmény nem érhet véget a masszázzsal ezért a kellemes, meghitt légkör a távozásig végigkísér Titeket.
Aki ellátogat hozzánk olyan élményben lesz része, ami garantálja, hogy visszatér az Aurora Thai masszázs szalonokba. A masszázs után biztosítunk zuhanyzási lehetőséget. Közvetlen parkoló áll rendelkezésre vendégeink részére.

Foglald le időpontod online
Pesti úti szalonunkba