Thai masszázs Áraink

Válassz különböző Thai masszázstípusaink közül

Thai masszázs áraink

Várunk szeretettel az Aurora Thai Masszázsban, hogy elindulj egy felejthetetlen utazáson a test és lélek harmóniájával!

Az Aurora Thai Masszázs a legmagasabb színvonalú thai masszázs élményét kínálja számodra. Célunk, hogy elmerüljön a tradicionális thai masszázs gyógyító és pihentető világában, hogy teste és lelke teljes mértékben regenerálódjon és feltöltődjön.

Thai masszázs árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kezeléseket. Nálunk biztosan megtalálja az igényeinek és preferenciáinak megfelelő masszázsokat.

Munkatársaink tapasztalt thai masszőrök, akik kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek a hagyományos thai masszázs technikák terén. Minden kezelés során törekedünk arra, hogy a legjobb eredményt érjük el, és a test energetikai egyensúlyát helyreállítsuk.

Kényeztető és gyógyító kezeléseink áraiban nincs rejtett költség, így tisztán láthatod, milyen áron jutalmazhatod magad ezzel az életre szóló élménnyel.

Amennyiben kérdései merülnek fel, készséggel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk a választásban.

Tradicionális Thai masszázs

9700 Ft
60 perc
13700 Ft
90 perc

A hagyományos thai masszázs egy olyan terápiás módszer, amelynek során az izmokat és a szöveteket nyomás, húzás és nyújtás segítségével stimulálják.

10700 Ft
60 perc
14700 Ft
90 perc

Az olajos thai masszázs egy terápiás módszer, amelyben az olajat használják a masszázs során, kombinálja a hagyományos thai masszázs technikáit az illóolajok által nyújtott előnyökkel.

6700 Ft
30 perc
9700 Ft
60 perc

A hát- és vállmasszázs egy kellemes és hatékony módszer a test és a lélek ellazítására és kiegyensúlyozására. A masszázs levezeti a váll- és nyak környéki izom feszültséget.

5700 Ft
30 perc
14700 Ft
60 perc

A fej-arc-nyak masszázs finom mozdulatokkal lazítja el a nyakat. Masszőreink ujjmozdulatai bizsergetően haladnak végig a Vendég arcán és fején.

5700 Ft
30 perc
8700 Ft
60 perc

A talpmasszázs egy kellemes és hatékony módszer a test és a lélek ellazítására és kiegyensúlyozására, és egyre népszerűbb az egész világon.

20700 Ft
60 perc
26700 Ft
90 perc

A Páros Olajos vagy tradicionális Thai Masszázs egy olyan terápiás masszázs, amelyen társával együtt veszt részt.

18700 Ft
60 perc
22700 Ft
90 perc

A Négykezes masszázs egy olyan terápiás masszázs, amelyet két masszőr végzi egyszerre, és amely során az egész testet masszírozzák.

15700 Ft
90 perc

Thai Masszázs kombináció – 60 perces olajos Thai masszázs + 30 perc talpmasszázs

Thai masszázs bérleteink

Kedves Vendégünk!
Bérletének kiválasztásával majd megvásárlásával egy olyan klubhoz fogsz tartozni, melynek tagjai számtalan előnyt élveznek szalonunkban. A százalékos kedvezményen túl, könnyített foglalás, kiemelt ügyfélélmény és egyedi kedvezmények várnak. Szeretettel várunk Téged az Aurora Thai Masszázs szalonban.
Bérletét személyesen megvásárolhatod szalonjaink valamelyikében.

Masszázs ikon

Bronz (5 alkalom)

5% kedvezmény

Masszázs ikon

Silver (10 alkalom)

10% kedvezmény

Masszázs ikon

Gold (15 alkalom)

15% kedvezmény

Masszázs ikon

Platinum (20 alkalom)

20% kedvezmény

Foglald le időpontod online
Thai masszázs kezeléseinkre